Blog Archives
Album Pada Suatu Ketika

Goro-goro

Ono bocah wadon Katon pinggir ndalan Takonono dalan Lan ngajak guneman Naliko mbok demok, Mok Mak Jleg dadi duwit Ono

11,857 Views
Album Pada Suatu Ketika

Demokrasi

G: Guru, M: Murid G: Duh bocah ayu tutwuria lagu kang mau M: Kawulo nuwun punopo kang mekaten G: E

10,002 Views
Album Pada Suatu Ketika

Blak blakan

Tak Jiwiti tak slentiki saking gemesku Kowe panggah nora ngaku Nganti derijiku ‘ki keju Nganti ting pliwek kukuku Ngonceki pakartimu

11,139 Views
Album Pada Suatu Ketika

Doa di Kerja

Pengantar oleh Sujiwo Tejo Semangat lagu bernuansa mistis ini adalah mengingat-ingat wisdom leluhur: Kalau kau berdoa tak kehujanan,bikinlah payung atau

13,749 Views
Album Pada Suatu Ketika

The Sound of Orang Asyik

Wong bejo nora koyo awak dewe Digadang-gadang karo wong tuwo Dinomo-domo Ing sabendinane Sabendino tansah pitungkasan Lan kinamulan esthining tyas

12,990 Views